Tunnekoulu - päivä 9 - Askeleet Mielen Voimaan

Tunnekoulu – päivä 9

Kuluvan 21 päivän aikana opit joka päivä uuden mielenhallinnan tekniikan ja opit itsestäsi jotain uutta. Mielenkiintoisia ja oivaltavia hetkiä kurssin parissa!

 

Tunteiden tarttuminen

 

Tiedäthän kuinka helposti hymy tarttuu? Pystytkö kuulemaan päivän äänitteessä, hymyilenkö? Hymyllä on paljon voimaa. Jo paperille piirretty hymiö saa aikaan hymy-reaktion. Ja kun hymyilet ilman syytäkin, huomaat mielialasi kohoavan.

 

Tulkitsemme alitajuisesti jatkuvasti ympärillä olevien ihmisten tunnetiloja ja samaistumme näihin tunnetiloihin. Muiden tunnetilat saattavat vaikuttaa niin voimakkaasti, että niiden erottaminen omistamme voi olla haastavaa. Tätä onneksi voi harjoitella ja siinä voi kehittyä!

 

Voit myös kokeilla suojakuvun, suojakuplan luomista itsellesi alitajuntaasi. Löydät ohjeet päivän äänitteestä.

 

Myös sinä levität ja tartutat tunnetiloja ympärillesi. Millä tavalla sinulle olisi hyväksi levittää tunnetiloja niille ihmiselle, joiden kanssa olet tekemisissä päivittäin? Kuinka voisit laittaa “hyvän kiertämään”?

 

Opettele tänään kuuntelemaan tänään omia ja toisten tunnetiloja sekä erottamaan ne toisistaan. Ja mieti millä tavalla huomaat omien tunnetilojesi vaikutuksen ympärilläsi.

 

Päivän äänite sisältää myös bonusvinkit:

 

  • kuinka voit suhtautua rakentavasti toisten ihmisten epämiellyttäviin tunnetiloihin
  • kuinka käsittelet tarvetta murehtia toisten puolesta heidän selviämistään epämiellyttävistä tunnetiloista.

 

 

 

 

 

LÄHETÄ VIESTI VALMENTAJALLE

© Intravia Valmennus Oy, Askeleet Mielen Voimaan
X