Tunnekoulu - päivä 1 - Askeleet Mielen Voimaan

Tunnekoulu – päivä 1

Seuraavan 21 päivän aikana opit joka päivä uuden mielenhallinnan tekniikan ja opit itsestäsi jotain uutta. Mielenkiintoisia ja oivaltavia hetkiä kurssin parissa!

 

 

Seuraa tänään tunnetilojasi

Tunnetilamme muuttuvat päivän mittaan, vähän samaan tyyliin kuin sää. Mikään tunne ei ole pysyvä. Tunteita tulee ja menee, ja voimakkaatkin tunteet muuttuvat ajan mittaan.

Kun seuraat päivän tunnetilojasi, saatat huomata niissä eri kerroksia. Voit tunnistaa oman “ilmastosi” eli persoonasi mukaisen perusvireen. Tänään päivääsi leimaa ehkä jokin oma perusfiiliksensä, joka kulkee taustalla: hyväntuulisuus, keveys, kiire, väsymys, stressi… ja se saattaa muuttua päivän aikana tapahtumien ja kokemustesi mukaan. Päivän mittaan saatat sen lisäksi tuntea erilaisia ohimeneviä tunnetiloja: onnistuminen, ilo, huvittuminen, ärsytys jne.

Ota kaikki tunteesi vastaan avoimin mielin ja hyväksyen. Tunteilla on meille aina jokin merkitys ja jokaisella tunteellasi on taustalla jokin syy. Tunteisiin ei ole tarvitse aina samaistua ja antaa niiden hallita olotilaasi. Ehkä huomaatkin tänään, että voit tutkiskella tunnetilojasi mielen tapahtumina, ikäänkuin tutkijan näkökulmasta.

Halutessasi voit tehdä pienen päiväkirjan tunnetiloistasi, joka auttaa hahmottamaan päivän tapahtumia ja niihin liittyviä tunteita. Huomaat selkeämmin syy-seuraus -suhteet. Voit käyttää päiväkirjaa myös tulevina päivinä.

Päivän äänitteessä kerron lisää tunnetiloista ja niiden seuraamisesta.

 

 

 

Lataa päiväkirjamalli tästä >>

Mitä kaikkia tunteita onkaan? Lataa lista tunteista tästä >>

SGD-tunnekartastakin voi olla apua, lataa se tästä >>

 

 

 

LÄHETÄ VIESTI VALMENTAJALLE

© Intravia Valmennus Oy, Askeleet Mielen Voimaan
X