BONUS: Energinen Päivä -rentoutusäänitteet - Askeleet Mielen Voimaan

BONUS: Energinen Päivä -rentoutusäänitteet

Energisen Päivän äänitteet ovat koulutetun rentoutus- ja hypnoosiohjaajan suunnittelemia, virkistäviä mielikuvamatkoja. Äänitteet vahvistavat voimavarojasi, joita tarvitset päivän eri vaiheissa. Ne sisältävät juuri oikeat positiiviset suggestiot eli voimalauseet, jotka vaikuttavat myös alitajuntaasi. Alitajuntasi on se osa mieltäsi, joka hoitaa “autopilotin” tehtävät silloinkin kun tietoinen mielesi on keskittynyt muuhun. Lisäksi jokaiseen äänitteeseen on valikoitu aiheeseen sopiva, miellyttävä taustamusiikki.

Voit kuunnella äänitteitä suoraan tältä kurssisivulta tai ladata äänitteet koneellesi mp3-tiedostoina.

 

TÄRKEÄ VAROITUS: ethän kuuntele äänitteitä ajaessasi autoa tai tehdessäsi erityistä tarkkaavaisuutta vaativia tehtäviä. Halutessasi voit laittaa puhelimeesi hälytyksen varmistamaan hereilläolosi äänitteen päätyttyä.

 

 

Energinen Aamu

Tutkimusten mukaan 10 minuutin meditaatio tai mielikuvaharjoittelu aamuisin parantaa keskittymiskykyä ja stressinsäätelyä. Niinpä Energisen Päivän ensimmäinen äänite on suunniteltu aamulla kuunneltavaksi energialataukseksi.

 

 

LATAA ÄÄNITE MP3

 

Pikarentoutuminen

Työpäivän aikana voit virkistää mieltäsi stressitasoa laskevilla ja keskittymiskykyä vahvistavilla äänitteillä, joita voit kuunnella tarpeen mukaan.

 

 

LATAA ÄÄNITE MP3

 

Vahva keskittymiskyky

 

LATAA ÄÄNITE MP3

 

 

Työpäivän nollaus

Asiakkaani kertovat usein työpäivän “nollaamisen” olevan haastavaa. Työasiat jäävät herkästi pyörimään ajatuksissa ja kiire jää päälle. Olen suunnitellut myös tähän hetkeen oman äänitteen, jolla voit helposti nollata työpäiväsi ja jättää työasiat tietoisesti taaksesi. Aloitat vapaalle siirtymisen rentoutuneena ja virkistyneenä.

 

 

LATAA ÄÄNITE MP3

 

 

Rauhallisiin uniin

Kun on viimein se illan rauhallisin hetki ja aika mennä nukkumaan, mieli usein aktivoituu kertaamaan päivän tapahtumia ja seuraavien päivien huolia. Tätä hetkeä varten olen tehnyt rauhallisiin uniin johdattelevan, lempeän unirentoutuksen.

 

 

LATAA ÄÄNITE MP3

 

 

Mielikuvaharjoitus turvapaikan rakentamisesta mieleesi

 

LATAA ÄÄNITE MP3

 

 

 

LÄHETÄ VIESTI VALMENTAJALLE

© Intravia Valmennus Oy, Askeleet Mielen Voimaan
X