Unelmoi Tosissasi -opas: näin purkitat unelmasi todeksi - Askeleet Mielen Voimaan

Unelmoi Tosissasi -opas: näin purkitat unelmasi todeksi

Jos olet tutustunut vetovoiman lakiin (Law of Attraction), Salaisuus -kirjaan (The Secret) tai luovaan visualisointiin (Creative Visualization), tiedät että yksi vaikeimmista asioista on irti päästäminen ja luottaminen siihen, että asiat järjestyvät omalla ajallaan ja tavallaan. Unelmoi Tosissasi -oppaan seuraava tapa unelmoida ratkaisee tämän haasteen hauskalla tavalla: purkita unelmasi unelmapurkkiin. Unelmapurkki on muutenkin helppo ja hauska tapa unelmoida, ja toimii vaikka et olisi koskaan tutustunut alussa mainittuihin tekniikoihin. 


Unelmapurkki

Unelmapurkin käyttö on yksinkertaista: kirjoita unelmasi paperille, riittävällä tarkkuudella tietenkin, ja talleta paperin purkkiin.

Voit valita tarkoitukseen sopivan purkin ihan mielesi mukaan. Plussaa on, jos purkin olemus jo sellaisenaan tuo sinulle hyvän fiiliksen. Voit myös leikitellä papereilla: käytä eri värisiä tai muotoisia papereita, kirjoita eri värisillä tusseilla jne.

Viimeistelyohjeita

Jos haluat ottaa homman hieman vakavammin ja lisätä unelmiesi toteutumisen todennäköisyyttä, huolehdi vielä muutamasta yksityiskohdasta.

Mitä kirjoitat

Kirjoita unelmapaperille seuraavat asiat, omin sanoin:

  1. “Tavoitteeni / unelmani on … (kuvaile tavoitteesi / unelmasi).” Tai yksinkertaisesti kuvaa unelmasi preesensissä.
  2. “Toteutukoon tämä tavoitteeni / unelmani, tai jotain vielä parempaa, mikä on kaikille osapuolille korkeimmaksi parhaaksi.”
  3. “Ja niin se on.” / “Valmista!”

Voit vapaasti muokata tekstin itsellesi sopivaksi, ajatus on tässä tärkein.

Millä fiiliksellä olet

Ennen kuin aloitat kirjoittamista, ajattele hetki kiitollisuudella sitä, mitä sinulla jo on. Ja kun kirjoitat unelmaasi, pidä mielesi avoimena ja positiivisessa vireessä. Kun kuvailet unelmaasi, kuvittele se samalla todeksi. Miltä sinusta silloin tuntuu? Miten voit kokea toteutuneen unelmasi aisteissasi? Millainen ihminen olet, kun unelmasi on totta? Miten käyttäydyt ja toimit? Anna näiden tuntemusten ja mielikuvien vahvistua hetki.

Miten päästät irti

Kun olet valmis, talleta paperi purkkiin ja samalla päästä irti unelmastasi. Irti päästäminen tarkoittaa tässä sitä, että luovutat “tilauksesi” universumin hoidettavaksi, ikäänkuin tilauksen ravintolassa. Voit luottaa siihen, että tilauksesi toimitetaan, ilman että sinun odotetaan tulevan keittiöön auttamaan tai hoputtamaan kokkia.

Ajattele irti päästämistä leikkinä: odota jännityksellä, miten luovasti universumi onnistuukaan junailemaan unelmasi sinulle. Anna sille täysin vapaat kädet, äläkä lähde lainkaan kuvittelemaan tai arvailemaan eri tapoja itse. Anna universumin hoitaa se puoli. Eli anna kokin miettiä tilanteeseen sopiva resepti ja valmistustapa, älä tyrkytä omaa keittokirjaasi…

Siinäkö kaikki?

Ihmettelet varmaan, eikö itse tarvitse tehdä mitään. Olet jo tehnyt tärkeimmän: kuvaillut unelmasi eli tehnyt tilauksen. Jos haluat tehdä jotain unelmasi eteen, tee jotain pientä päivittäin. Tärkeintä on pitää hyvää fiilistä yllä. Ole myös valpas sen suhteen, millaisia mahdollisuuksia universumi alkaa tarjoilla sinulle ja ota niistä kiinni.

Tässäkin pätee vanha tarina miehestä, joka pakeni nousevaa tulvaa talonsa katolle. Häntä kävivät pelastamassa vuorollaan pari venettä ja vielä helikopterikin, mutta hän ei halunnut nousta kyytiin. Mies huusi pelastushenkilökunnalle, että hän ei tule kyytiin, koska Jumala on luvannut pelastaa hänet. Tulva kuitenkin vei miehen mukanaan. Taivaassa hän sitten kyseli, miksi Jumala ei pelastanut. Jumala ihmetteli: “Vai en muka pelastanut? Ensin lähetin kaksi venettä ja sitten vielä helikopterinkin? Mitä sinä olisit oikein halunnut?”

Mikä on unelmapurkin salaisuus?

Unelmapurkki toimii visualisoinnin apuna ja on samalla pienimuotoista intuitiivista kirjoittamista. Se on nopea ja vaivaton tapa unelmoida, silloin kun aikaa ei ole unelmien kirjoittamiselle tai unelmakartan laatimiselle. Unelmapurkin pienet värikkäät lappuset antavat tarvittavan signaalin alitajunnallesi lähteä toteuttamaan tavoitettasi. Ja jos uskot vetovoiman lakiin, ne antavat selkeän tiedon aikeistasi universumille.

Oli salaisuus mikä tahansa, uskot tai et, toimii tai ei, ainakin tämä on hauska unelmointileikki ja tuo taatusti piristystä päivään. Kokeile vaikka!

Lue blogistani myös nämä jutut ja anna unelmillesi siivet:

 

PS. Jos tykkäsit jutusta, muista tilata blogi -päivitykset suoraan sähköpostiisi! 

Kuva: Shutterstock

1 responses on "Unelmoi Tosissasi -opas: näin purkitat unelmasi todeksi"

Leave a Message

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© Intravia Valmennus Oy, Askeleet Mielen Voimaan
X