Rentoutumisen taidot ja mielen voima -kampanja - Askeleet Mielen Voimaan

RENTOUTUMISEN TAIDOT

JA MIELEN VOIMA

verkkovalmennusEnter your text here...

Tunnetko usein liiallista kiirettä ja kuormitusta? Onko illalla hankala saada unta ajatusten myllerrykseltä tai heräiletkö usein aamuyöllä valvomaan? Etsitkö itsellesi toimivampia keinoja stressinhallintaan ja palautumiseen? Haaveiletko hengähtämisen hetkistä?

Tässä verkkovalmennuksessa kehität rentoutumisen taitojasi ja luot uudenlaista tasapainoa arkeesi.

 • 1
  STRESSINHALLINTA JA PALAUTUMINEN
  Opit, milloin stressistä on sinulle hyötyä ja milloin siitä on haittaa. Opit ohjaamaan energiatasapainoasi ja tunnistamaan stressin vaiheet sekä palautumisesi tarpeet. Opit myös löytämään helpommin aikaa palautumiselle.
 • 2
  UNENLAATU JA  HYVINVOINTI
  Sillä, miten toimit päivän aikana on iso vaikutus unenlaatuusi. Se, millaisia ajatuksia ajattelet ja millaisissa tunnetiloissa olet vaikuttaa suoraan hyvinvointiisi. Saat helposti sovellettavat vinkit, kuinka voit parantaa unenlaatuasi ja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.
 • 3
  POSITIIVINEN SISÄINEN PUHE JA VUOROVAIKUTUS
  Asiat voi ilmaista monin eri tavoin, rakentavasti tai hajottavasti, kannustavasti tai lannistavasti, positiivisesti tai negatiivisesti. Oletko oman itsesi paras ystävä vai pahin kriitikko? Tuntuuko , että joskus on vaikea löytää niitä oikeita sanoja toiselle? Opit positiivisen kielen perusteet ja kuinka hyödynnät tätä taitoa jokapäiväisesti sisäisessä puheessasi ja ihmissuhteissasi.
 • 4
  HYÖDYNNÄ VOIMAVAROJASI JA VAHVUUKSIASI
  Meillä jokaisella on runsas varasto voimavaroja, vahvuuksia ja luonnollista mukautumiskykyä.  Opit tunnistamaan omat mahtavat ominaisuutesi ja ottamaan ne käyttöön niissä tilanteissa joissa tarvitset erityistä sisäistä voimaa.
 • 5
  VAHVISTA LUONNOLLISTA KEHOMIELI-YHTEYTTÄ
  Kumpi oli ensin, keho vai mieli, liike vai ajatus? Jokatapauksessa kehomieli-yhteys on kiinteä kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ja meillä jokaisella on yksilölliset kehomieli-vahvuudet. Tutkimme hyvinvointia eri näkökulmista, ja opit sitä kautta tukemaan hyvinvointiasi monipuolisesti.

Selkeät askeleet ja monipuoliset materiaalit rentoutumisen ja mentaalitaitojen kehittämiseen

6 VIIKKOPAKETTIA MIELENKIINTOISTA FAKTAA JA HELPPOJA HARJOITUKSIA, JOTKA ISTUVAT SAUMATTOMASTI ARKEESI

Viikko 1. Kuormituksen ja palautumisen tärkeä vuorovaikutus

Mitä stressi on, mihin sitä tarvitaan sekä stressin eri tyypit. Stressin ja palautumisen tunnistaminen neurologisten ja fysiologisten merkkien avulla. Energiatasapainon merkitys ja miten energiatasoa voi ohjata. Mistä löydät aikaa rentoutumiselle. Rentoutuksena progressiivinen kehorentoutus ja kokemukseen syventyminen.

Viikko 2. Paranna unenlaatuasi ja luo tasapainoa arkeesi

Laadukas ja riittävä uni on tärkein palautumisen keino ja hyvinvoinnin tukipilari. Nukahtamisen nopeuteen ja unen laatuun vaikuttaa paljon se, mitä elämässäsi tapahtuu päivän aikana. Tässä workshopissa käymme läpi eri menetelmiä, joilla voit käsitellä ja ohjata ajatuksiasi hallitummin. Opit kohtaamaan ja käsittelemään tunteesi rakentavalla tavalla, joka tukee hyvinvointiasi. Lisäksi saat toimivia keinoja nukahtamisen ja unenlaadun parantamiseen sekä unentaitojen vaalimiseen. Rentoutuksena unirentoutus autogeenisenä keho- ja suggestorentoutuksena.

Viikko 3. Voimalauseiden taika – sillä miten ajattelet ja puhut on iso merkitys

Opit hyödyntämään mielen voimaa arjen haasteisiin. Positiivisen ajattelun ja voimalauseiden perusteet – anna lauseita lahjaksi itsellesi ja muille. Hyödynnä positiivista kieltä vuorovaikutuksessa ja menesty ihmissuhteissa. Rentoutuksena positiivisia voimalauseita sisältävä suggestorentoutus.

Viikko 4. Voimavarat, voimaannuttavat tunnetilat ja niiden ankkurointi

Sinussa on kaikki elämäsi ihanimmat hetket ja voitetut haasteet timanttisina voimavaroina. Opit hyödyntämään näitä tunnetiloja ja voimavaroja arjen haasteissa. Opit myös kohtaamaan vastoinkäymisen / epäonnistumisen / epämiellyttävän tunnekokemuksen rakentavalla tavalla, ja muuntaman sen tulevaisuuden voimavaraksi mielikuvaharjoituksella. Rentoutuksena voimavarojasi vahvistava suggestorentoutus.


Viikko 5. Rentouttava liike, mielen ja kehon yhteys energiatason ohjauksessa

Ihminen on luotu liikkumaan, ja keholla ja mielellä on kiinteä yhteys. Opit kuinka voit löytää voimavarasi kehosi asennoista ja liikkeestä - kuinka keho vaikuttaa mieleen. Ja opit myös, miten mieli puolestaan vaikuttaa kehoon ja kuinka tunteet ovat kokonaisvaltaisia kokemuksia. Rentoudumme liikkeen avulla tutustuen Asahi Health -sarjaan. Saat vinkkejä energiatason nostoon toiminnalisen neurotieteen pohjalta. Rentoutuksena vibroakustiseen rentoutusmenetelmään perustuva Peter Hess Sointukylpy-äänimaljarentoutus.

Viikko 6. Mielikuvien, visualisoinnin, kuvien ja piirtämisen voima

Tässä osiossa tutustumme mielikuvien ja visualisoinnin voimaan. Teemme erilaisia mielikuvaharjoituksia, joita voit hyödyntää päivittäisissä pikarentoutuksissa. Kokoamme voimaannuttavan fiiliskartan. Rentoutuksena musiikillinen rentoutus, jonka aikana piirtelemme rennosti ajatuksenvirtaa. Osion päätteeksi pieni infopaketti kuvantulkinnasta ja piirtämisen hyödyntämisestä itsetuntemuksen syventämisessä ja tunteiden käsittelyssä.

BONUS: Energinen Päivä -rentoutusäänitepaketti

Yhteensä 90 minuutin paketti ihania rentoutus- ja mielikuvaharjoitusäänitteitä!


 • Energinen Aamu
 • Pikarentoutuminen
 • Vahva keskittymiskyky
 • Työpäivän nollaus
 • Rauhallisiin uniin
 • Mielikuvaharjoitus turvapaikan luomisesta mieleesi

Kaikki kuusi osiota tietopaketteineen, rentoutusäänitteineen ja bonuksineen NYT vain 79€ (norm. 129€)!

TARJOUS VOIMASSA VAIN TÄLLÄ SIVULLA ja RAJOITETUN AJAN

02
päivää
18
tuntia
03
minuuttia
15
sekuntia

Pääset aloittamaan heti ja voit edetä valmennuksessa omaan tahtiisi kuuden kuukauden ajan. Kuuden viikon osiot voit siis halutessasi jakaa kuudelle kuukaudelle. Kaikki äänitteet ja työkirjat ovat ladattavissa omaan käyttöösi, jotta voit hyödyntää niitä myös valmennuksen jälkeenkin.


Valmentaja


Hei!


Olen Leena Pakonen, mentaalivalmentaja ja rentoutusvalmentajien kouluttaja. Mentaalitaitojen kehittäminen on ollut intohimoni niin kauan kuin muistan. Koettuani ensimmäisen burn outini jo opiskeluiässä, keskityin intensiivisesti kehittämään omaa jaksamistani. Tällä matkalla olen oppinut paljon, niin teorian kuin käytännönkin kautta. On ollut hienoa havaita, että palautumisen taitojen ja stressinhallinnan kehittämisen kautta olen pystynyt tekemään menestyksellistä uraa vaativissa tehtävissä.


Kun ensimmäinen urani talouspäällikkönä kansainvälisissä konserniyrityksissä tuntui tulevan tiensä päähän ja kysyin itseltäni mikä minusta tulisi isona, oli hyvinkin luonnollista siirtyä työskentelemään mentaalivalmennuksen parissa. Olenkin nyt toiminut mentaalivalmentajana vuodesta 2011 ja rentoutusvalmentajien kouluttajana vuodesta 2018. 


Kaikessa mitä teen mentaalivalmennuksen parissa on yhteinen selkeä tavoite: löytää tehokkaita menetelmiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja asiakkaideni yksilöllisiin tarpeisiin.


Tämä stressinhallinnan ja mentaalitaitojen verkkovalmennus sai alkunsa toivomuksista tehdä suositusta rentoutusvalmentaja-koulutuksesta versio, joka soveltuisi kenelle tahansa oman palautumisen kehittämiseen. Niinpä koostin tähän kuusiosaiseen verkkovalmennukseen kaikki suosikkiaiheet rentoutusvalmentajien koulutuksesta.


Tässä verkkovalmennuksessa haluan tarjota sinulle konkreettisia keinoja rentoutumisen taitojesi kehittämiseen ja tarjota mielenkiintoisia oivalluksia itsetuntemuksesi ja mentaalitaitojesi syventämiseen. Toivon, että voin auttaa sinua löytämään itsellesi sopivat tavat hyödyntää näitä työkaluja osana jokapäiväistä arkeasi.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Verkkovalmennuksen monipuolinen materiaali sisältää:

9 TUNTIA VIDEOITA

Teoria- ja ohjevideot sopivina n. 30 minuutin "kerta-annoksina". Saat kattavat perustiedot siitä, mitkä asiat vaikuttavat hyvinvointiisi ja kuinka voit tehdä niissä positiivisia muutoksia.


VALMENNUSTEHTÄVÄT

Oivalluttavat harjoitukset itsetuntemuksesi syventämiseen ja hyvinvointisi parantamiseen. Useimmat harjoitukset voit tehdä sujuvasti omien arkirutiiniesi lomassa, ilman että niille tarvitsee varata erillistä aikaa tai paikkaa.


7 TUNTIA ÄÄNITTEITÄ

Rentoutusäänitteet ja -harjoitukset, joita voit soveltaa eri tilanteisiin ja ja oman mieltymyksesi mukaan. Harjoitukset voit ladata itsellesi kuunneltavaksi missä vain, milloin vain.


Kaikki kuusi osiota tietopaketteineen, rentoutusäänitteineen ja bonuksineen NYT vain 79€ (norm. 129€)!

TARJOUS VOIMASSA VAIN TÄLLÄ SIVULLA ja RAJOITETUN AJAN

02
päivää
18
tuntia
03
minuuttia
15
sekuntia

Pääset aloittamaan heti ja voit edetä valmennuksessa omaan tahtiisi kuuden kuukauden ajan. Kuuden viikon osiot voit siis halutessasi jakaa kuudelle kuukaudelle. Kaikki äänitteet ja työkirjat ovat ladattavissa omaan käyttöösi, jotta voit hyödyntää niitä myös valmennuksen jälkeenkin.


takuu askeleet mielen voimaan
Täysi 30 päivän tyytyväisyystakuu

Kaikilla verkkokursseillani on 30 päivän täysi tyytyväisyystakuu. Voit siis huolletta kokeilla verkkokurssiani 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen valmennukseeni ja se ei vastaa odotuksiasi, lähettämällä viestin minulle saat täyden hyvityksen verkkovalmennuksen hinnasta - ilman kyselyjä.
Palautteita verkkokursseiltani...


“Elämä hymyilee pitkän vaikean jakson jälkeen. Olen myös heikkona hetkenä palannut johonkin videoon uudestaan, saadakseni itsevarmuuteni takaisin. Kiitos sinulle tästä tuestasi! <3"

“Huomasin, että usein ajatteluni on negatiivista nimenomaan bussia odotellessa tms. Toinen hyvä asia minkä huomasin, että miten voisin yhdistää asioita edistämään terveyttäni työpäivinä? Jotenkin olen kuvitellut, että ne asiat pitäisi olla työstä erillään ja mistä aikaa? :) No miksi ihmeessä pitäisi olla erillään? Kiitos kovasti näistä sinun äänitteistä vielä! <3”

“Palasin lueskelemaan ja kertaamaan materiaaleja vielä viikkoja valmennuksen jälkeen. Leena on lämmin ja hänen rauhallisuutensa kuului videoilla ja oli luettavissa teksteistä. Leenan miellyttävän rauhallinen ääni on jo itsessään meditatiivinen. Suosittelen lämpimästi!”

Onko tämä kurssi oikea sinulle?

Tämä kurssi on suunniteltu tietylle kohderyhmälle ja tästä voit tarkistaa miten se sopii sinun tarpeisiisi:

TÄMÄ ON SINULLE

 • Koet kärsiväsi usein liiallisesta kuormituksesta, stressistä tai kiireestä.
 • Haluaisit oppia erilaisia rentoutumisen keinoja ja olet ehkä kokeillutkin niitä, mutta et ole vielä löytänyt sitä itsellesi mieluista.
 • Haluaisit parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja olet valmis tekemään positiivisia muutoksia elämässäsi.
 • Olet valmis syventämään itsetuntemustasi ja haluat oppia ohjaamaan ajatuksiasi tietoisemmin.

Tämä ei ole sinulle

 • Sinulla on pääsääntöisesti hyvä tasapaino kuormituksen ja palautumisen kesken.
 • Olet tottunut ohjaamaan sisäistä puhettasi rakentavasti ja positiivinen ajattelu on sinulle luonnollinen elämäntapa.
 • Et kaipaa tai ole valmis tekemään muutoksia elämässäsi.

© 2020 Askeleet Mielen Voimaan, Intravia Valmennus Oy

X