Pieni TUNNEKOULU - Askeleet Mielen Voimaan

Luo itsellesi ja ympärillesi positiivista energiaa!

 

Usein se mitä koemme stressinä, on syntynyt erilaisista kasaantuneista tunteista, joita emme ole käsitelleet: ärsytys, kateellisuus, epäonnistuminen, riittämättömyyden tunne, loukatuksi tuleminen, murehtiminen… Tunteet jäävät alitajuntaamme tiedostamattomaksi taakaksi ja syövät energiaamme päivästä toiseen – ihan turhaan.

Haluatko oppia kääntämään nämä energiaasi kuluttavat tunteesi positiiviseksi voimavaraksi? 

Tämän 3 viikon pienen TUNNEKOULUN avulla teet merkitseviä muutoksia ajatustavoissasi ja löydät uusia, rakentavia tapoja käsitellä epämiellyttäviä tunnetiloja. Huomaat, että kaikilla tunteilla on oma tärkeä merkityksensä ja epämiellyttävistäkin tunteista voit löytää pohjan jonkin positiivisen rakentamiselle.

Näiden 3 viikon aikana huomaat mielesi kevenevän päivä päivältä. Opit joka päivä uuden mielenhallinnan tekniikan ja opit jotain uutta sisäisestä maailmastasi.

Verkkovalmennuksessa saat päivittäisen tietopaketin: 10-15 minuutin äänitteen ja kirjoitetun tiivistelmän. Saat selkeät ohjeet, joiden avulla pääset hyödyntämään uusia tunnetaitojasi heti.

Huomaat, että pystyt päästämään irti turhista, energiaa vievistä ajatuksistasi. Luot tietoisesti positiivisia fiiliksiä itsellesi ja levität niitä myös ympärillesi.

Tilaa TUNNEKOULU nyt ja pääset aloittamaan heti. Jo viikon kuluttua tunnet kuinka mielesi on keveämpi ja hymysi herkemmässä. Kurssimateriaali on käytettävissäsi 6kk ajan. Tervetuloa mukaan!

 

Kurssin sisältö

Koulupäivät
Tunnekoulu – päivä 1 00:10:00
Tunnekoulu – päivä 2 00:13:00
Tunnekoulu – päivä 3 00:17:00
Tunnekoulu – päivä 4 00:12:00
Tunnekoulu – päivä 5 00:12:00
Tunnekoulu – päivä 6 00:19:00
Tunnekoulu – päivä 7 00:07:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

OSALLISTU KURSSILLE
  • 19,00 
  • 180 Days
23 STUDENTS ENROLLED

LÄHETÄ VIESTI VALMENTAJALLE

© Intravia Valmennus Oy, Askeleet Mielen Voimaan
X