- WEBINAARITARJOUS -

Arjen ajatus- ja tunnemyllerrys hallintaan


VERKKOVALMENNUS

- mielen voimaa ja tasapainoa elämään -

* 5 viikkoa *

* 5 lähestymistapaa *

* useita työkaluja jokaisessa osiossa *

+ bonus: PIENI TUNNEKOULU -valmennus

KOKO PAKETTI NYT 29€

(ovh yht. 68,00€)


Etsitkö keinoja ajatus- ja tunnemyllerryksen parempaan hallintaan?Tässä verkkovalmennuksessa tutustut mentaalivalmennuksen 5 menetelmään, joilla voit käsitellä tunteitasi ja ohjata ajatuksiasi hallitummin. 


Näiden menetelmien avulla saat stressiä aiheuttavat ajatus- ja tunnemyllerryksesi helpommin hallintaan ja mielesi rauhallisemmaksi. Opit kohtaamaan ja käsittelemään tunteesi rakentavalla tavalla, joka tukee hyvinvointiasi.


Verkkovalmennuksessa saat viikottaiset mentaalitaitojesi treenausohjeet viiden viikon ajan. Pääset kokeilemaan taitojasi ja uusia työkalujasi heti käytännössä. Jokaisella viikolla tutustut yhteen lähestymistapaan ajatusten ja tunteiden käsittelyssä, ja jokaisessa osiossa saat erilaisia harjoituksia kokeiltavaksesi. Näin löydät hiljalleen itsellesi parhaiten toimivat keinot jokaiseen tilanteeseen. 


Monipuolinen materiaali on käytössäsi puolen vuoden ajan, joten ehdit hyvin palata kertailemaan oppimaasi ja syventämään taitojasi elämän vaihtelevissa tilanteissa


Kehittämällä mentaalitaitojasi voit ohjata ja nostaa energiatasoasi sekä vähentää liiallisia stressin ja kiireen tunteita. Voit myös paremmin hillitä vatvomisesta ja murehtimisesta johtuvaa valvomista ja parantaa näin myös unenlaatuasi. 


Varmista itsellesi tasapainoisempi ja energisempi syksy, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mentaalivalmentaja
Leena Pakonen

+ BONUKSENA:

PIENI TUNNEKOULU -verkkovalmennus


Usein se mitä koemme stressinä, on syntynyt erilaisista kasaantuneista tunteista, joita emme ole käsitelleet: ärsytys, kateellisuus, epäonnistuminen, riittämättömyyden tunne, loukatuksi tuleminen, murehtiminen… Tunteet jäävät alitajuntaamme tiedostamattomaksi taakaksi ja syövät energiaamme päivästä toiseen – ihan turhaan.


Haluatko oppia kääntämään nämä energiaasi kuluttavat tunteesi positiiviseksi voimavaraksi?

 

Tämän 3 viikon pienen TUNNEKOULUN avulla teet merkitseviä muutoksia ajatustavoissasi ja löydät uusia, rakentavia tapoja käsitellä epämiellyttäviä tunnetiloja. Huomaat, että kaikilla tunteilla on oma tärkeä merkityksensä ja epämiellyttävistäkin tunteista voit löytää pohjan jonkin positiivisen rakentamiselle.


Näiden 3 viikon aikana huomaat mielesi kevenevän päivä päivältä. Opit joka päivä uuden mielenhallinnan tekniikan ja opit jotain uutta sisäisestä maailmastasi.


Verkkovalmennuksessa saat päivittäisen tietopaketin: 10-15 minuutin äänitteen ja kirjoitetun tiivistelmän. Saat selkeät ohjeet, joiden avulla pääset hyödyntämään uusia tunnetaitojasi heti.

Huomaat, että pystyt päästämään irti turhista, energiaa vievistä ajatuksistasi. Luot tietoisesti positiivisia fiiliksiä itsellesi ja levität niitä myös ympärillesi.

MUKAANSATEMPAAVA

Sisältö on suunniteltu monipuoliseksi siten, että verkkokursseja normaalisti kaihtavakin innostuu mukaan.

NAPAKKA TIETOPAKETTI

Verkkovalmennus on suunniteltu tarkoin napakaksi tietopaketiksi, jonka vinkit perustuvat mentaalitaitojen parhaisiin käytäntöihin.

REILUSTI AIKAA

Materiaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan ja ehdit hyvin kerrata ja hyödyntää koko sisällön.

Tarjoushinta voimassa


04
PÄIVÄÄ
13
TUNTIA
51
MINUUTTIA
35
SEKUNTIA

ASIAKASKOKEMUKSIA


Mitä mieltä aiemmat osallistujat ovat olleet?

Huomasin, että usein ajatteluni on negatiivista nimenomaan bussia odotellessa tms. Toinen hyvä asia minkä huomasin, että miten voisin yhdistää asioita edistämään terveyttäni työpäivinä? Jotenkin olen kuvitellut, että ne asiat pitäisi olla työstä erillään ja mistä aikaa? :) No miksi ihmeessä pitäisi olla erillään? Kiitos kovasti! <3”

Paljon hyviä vinkkejä ja oivalluksia. Jokaisen olisi hyvä oppia näitä taitoja, ja näitä olisi myös hyvä kerrata säännöllisesti. Ja niin käytännöllisiä työkaluja moneen tilanteeseen! Tuli into oppia lisää!

Mietin, että minusta ei ole etäopintoihin, mutta sinä teit sen Leena! Muutin käsitystäni nopeasti, sillä opinnot sujuivat mielekkäästi hyvän ja vaihtelevan ohjelman ja mielenkiintoisen jäsennyksen kautta.

Tämän kautta voi tutustua paremmin itseensä. Ihmeellistä kuinka voi käsitellä tunteita!

Sain "nimiä" tutuille asioille ja uusia näkökulmia sekä ajatuksia. Harjoitukset kiinnostavia. Uskon että tulen käyttämään harjoituksia. Kiitos!

Avartaa omaa sisintä ja auttaa ymmärtämään itseä paremmin ja ehkä myös muita.

© 2020 Intravia Valmennus Oy. All rights reserved