Arjen ajatus- ja tunnemyllerrys hallintaan

- mielen voimaa ja tasapainoa elämään -

MAKSUTON WEBINAARI

KESKIVIIKKO 9.9.2020 klo 12.00 - 12.45

KANNATTAA REKISTERÖITYÄ VAIKKA AIKA EI SOPISIKAAN: saat tallennelinkin sähköpostiisi webinaarin jälkeen ja voit katsoa sen myöhemmin

Etsitkö keinoja ajatus- ja tunnemyllerryksen parempaan hallintaan?Tässä webinaarissa tutustut mentaalivalmennuksen 5 menetelmään, joilla voit käsitellä tunteitasi ja ohjata ajatuksiasi hallitummin. 


Näiden menetelmien avulla saat stressiä aiheuttavat ajatus- ja tunnemyllerryksesi helpommin hallintaan ja mielesi rauhallisemmaksi. Opit kohtaamaan ja käsittelemään tunteesi rakentavalla tavalla, joka tukee hyvinvointiasi.


Kehittämällä mentaalitaitojasi voit ohjata ja nostaa energiatasoasi sekä vähentää liiallisia stressin ja kiireen tunteita. Voit myös paremmin hillitä vatvomisesta ja murehtimisesta johtuvaa valvomista ja parantaa näin myös unenlaatuasi.KESKIVIIKKONA 9.9.2020 klo 12.00 - 12.45


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mentaalivalmentaja
Leena Pakonen

MUKAANSATEMPAAVA

Sisältö on suunniteltu monipuoliseksi siten, että webinaareja normaalisti kaihtavakin innostuu mukaan.

NAPAKKA TIETOPAKETTI

Webinaari on napakka tietopaketti nautittavaksi vaikka lounastauollasi.

WEBINAARITALLENNE

Ei hätää, jos et ehdi juuri webinaariaikaan mukaan tai nettiyhteys sakkaa. Webinaaritallenne on käytössäsi pian webinaarin jälkeen.

Aikaa webinaarin alkuun...


00
PÄIVÄÄ
01
TUNTIA
53
MINUUTTIA
16
SEKUNTIA

ASIAKASKOKEMUKSIA


Mitä mieltä aiemmat osallistujat ovat olleet?

Huomasin, että usein ajatteluni on negatiivista nimenomaan bussia odotellessa tms. Toinen hyvä asia minkä huomasin, että miten voisin yhdistää asioita edistämään terveyttäni työpäivinä? Jotenkin olen kuvitellut, että ne asiat pitäisi olla työstä erillään ja mistä aikaa? :) No miksi ihmeessä pitäisi olla erillään? Kiitos kovasti! <3”

Paljon hyviä vinkkejä ja oivalluksia. Jokaisen olisi hyvä oppia näitä taitoja, ja näitä olisi myös hyvä kerrata säännöllisesti. Ja niin käytännöllisiä työkaluja moneen tilanteeseen! Tuli into oppia lisää!

Mietin, että minusta ei ole etäopintoihin, mutta sinä teit sen Leena! Muutin käsitystäni nopeasti, sillä opinnot sujuivat mielekkäästi hyvän ja vaihtelevan ohjelman ja mielenkiintoisen jäsennyksen kautta.

Tämän kautta voi tutustua paremmin itseensä. Ihmeellistä kuinka voi käsitellä tunteita!

Sain "nimiä" tutuille asioille ja uusia näkökulmia sekä ajatuksia. Harjoitukset kiinnostavia. Uskon että tulen käyttämään harjoituksia. Kiitos!

Avartaa omaa sisintä ja auttaa ymmärtämään itseä paremmin ja ehkä myös muita.

© 2020 Intravia Valmennus Oy. All rights reserved